Kom je ook? Ledenbezoek Goeree-Overflakkee....

IMG_0499donderdag 24 november 2016 10:00

Kom je ook ? Dan kunnen wij elkaar als leden ontmoeten en ook zelf kennismaken met hoopvolle en realistisch ontwikkelingen op Goeree-Overflakkee! Een praktische invulling voor een samenleving met toekomst!

Zaterdag 10 december hopen we als ChristenUnie Goeree-Overflakkee een bezoek te brengen aan het agrarische bedrijf van de familie Ras in den Bommel.

Een bijzonder bedrijf, waar ze proberen om hun steentje bij te dragenaan de verduurzaming van ons eiland.

Een bedrijf dat nadenkt over een samenleving met toekomst. Ze bekijken hoe ze de bedrijfsvoering zo energiezuinig  mogelijk kunnen laten plaatsvinden. Niet alleen oog voor het heden, maar juist ook voor de toekomst. De investeringen op dit bedrijf zijn niet altijd snel terug te verdienen, maar zorgen voor verbeteringen die zich over een langere tijd terugbetalen. En niet alleen in financiën, maar juist ook in rendement voor de natuur. Als dit bedrijf zelfvoorzienend is qua energie en zelfs de omgeving op termijn van stroom kan voorzien, dan biedt dat hoop voor de toekomst. Het zou mooi zijn als veel bedrijven op ons eiland (en burgers) dit voorbeeld zouden volgen en ook gingen bekijken hoe zij op een zo duurzaam mogelijke manier aan energie kunnen komen. Samen komen we verder!

Wilt u dit mooie bedrijf bekijken, meld u dan aan en ga mee op bezoek!  Ook andere reacties of vragen stellen wij zeer prijs!  contact@christenuniego.nl

Je kunt ook naar onze facebook site gaan 

« Terug

Archief > 2016 > november

Geen berichten gevonden