Anna-Fleur Punt

< Terug naar overzicht < 8 Stan van Heemst > 10 Jan Meinster

Wie ben ik?

Mijn naam is Anna-Fleur Punt en ik ben 19 jaar. Doordeweeks bevind ik mij vaak in Rotterdam, in verband met mijn studie bestuurskunde aan de EUR en lidmaatschap bij de christelijke studentenvereniging Navigators Rotterdam. Daarnaast werk ik op zaterdag bij Lidl Middelharnis en in Rotterdam geef ik bijles aan middelbare scholieren.

Waarom de ChristenUnie?

Ik zit bij de ChristenUnie omdat ik mij in wil zetten voor verbetering van het eiland in een christelijk licht, ons eiland is onderdeel van Gods schepping en daar moeten we zuinig op zijn.

Waar zet jij je voor in komende verkiezingen?

De verkeersveiligheid is iets wat mij bezighoudt op Flakkee. Er zijn de afgelopen jaren verschillende ongelukken gebeurd op slechte verlichte dijken en allerlei verkeersknelpunten. De N215 bij Nieuwe-Tonge is er hier één van. Veel fietsers onderweg naar de scholen maken hier gebruik van de oversteekplaats, deze plek is onveilig en onverantwoord. Uiteindelijk wil iedereen veilig thuiskomen op de plek waar zij verwacht worden.

Komende periode wil ik dit onder de aandacht brengen omdat er veel gaat veranderen in de mobiliteit de komende jaren, daarom wil ook de ChristenUnie hier handen en voeten aan geven.

Daarom zet ik mij via de ChristenUnie in voor een mooier eiland!