Campagne Nieuws

20160204-CU-TweedeKamerfractie-hires-6703vrijdag 17 februari 2017 11:30

Beste leden,

Nog een paar weken en dan staan de landelijke verkiezingen op de agenda. Ook de ChristenUnie hoopt weer van de partij te zijn.

De boodschap van de ChristenUnie is “Hoopvol Realistisch”. Een programma waarin iedereen meetelt, er wordt opgekomen voor vrede en vrijheid en wordt gewerkt aan een hoopvolle toekomst voor de volgende generaties. Een prachtig programma, gebaseerd op de goede richtlijnen die onze God en Vader ons gegeven heeft in Zijn Woord.

Als lokale ChristenUnie willen we natuurlijk heel graag dat de ChristenUnie goed vertegenwoordigd blijft in de landelijke politiek. Daarom willen we de komende weken een aantal campagne-acties houden op ons eiland. Ook willen we via Facebook proberen zoveel mogelijk aandacht te generen voor de ChristenUnie.

De volgende acties staan op de agenda:

  • Zaterdag 4 maart van 10.00-11.00, afvalruimen op de Bospaadjes bij Sommelsdijk (verzamelen aan de kant van Sommelsdijk).
  • Zaterdag 4 maart van 11.00-12.00,  afvalruimen rond het Diekhuusplein en bezoek Carola Schouten.
  • Woensdag 8 maart van 10.00-12.00, uitdelen flyers & pennen op de markt in Sommelsdijk.
    • iets voor 10.00 verzamelen op de markt, naast de kerk
  • Zaterdag 11 maart van 10.00-12.00, uitdelen tasjes, flyers, snoepjes bij een aantal supermarkten op het eiland.

Bij de acties op 4 maart komen hoogstwaarschijnlijk een aantal landelijke ChristenUniepolitici langs, wie, wat en hoe laat precies krijgen we nog te horen.

Als u een steentje bij wilt dragen aan deze campagne dan kunt u zich voor één van bovenstaande acties aanmelden via ons mailadres: contact@christenuniego.nl

Ook kunt u natuurlijk bijdragen door de ChristenUnie landelijk en lokaal te volgen via Facebook. Als u berichten deelt of liket, verspreidt het ChristenUnienieuws zich als een lopend vuurtje.

De opruimactie die we zaterdag 4 maart hopen te houden, gaat plaatsvinden op twee locaties. Deze locaties worden bepaald aan de hand van suggesties van leden en Facebookvolgers. Graag horen we via de mail of via Facebook van u welke plek op ons eiland een goede opruimbeurt kan gebruiken!

Wilt u bidden voor de landelijke politici en de campagne hier en in het hele land?

We hopen dat we met elkaar een mooie campagnetijd tegemoet gaan!

Hartelijke groeten namens het bestuur en de campagnecommissie,

Marielle van den Berg

 

PS Na de landelijke verkiezingen gaan we aan de slag voor de lokale verkiezingen. Als u een steentje bij wilt dragen aan de eilandelijke verkiezingscampagne of ideeën heeft voor het verkiezingsprogramma, dan horen we het graag: contact@christenuniego.nl

« Terug

Archief > 2017 > februari

Geen berichten gevonden