Bestuur

Miranda Grinwis

Voorzitter (interim)

Mijn naam is Miranda Grinwis-Driesse, ik ben getrouwd met Eef en we hebben samen 3 kinderen. We wonen in Ouddorp en naast ons gezin verzorg ik de administratie voor ons bedrijf Goeree Staal te Stellendam. Tijdens mijn opleiding Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Ede kregen we bij het vak Politicologie de verschillen tussen de (christelijke) politieke partijen uitgelegd en voelde ik mij het meest aangesproken door de visie en standpunten van de RPF.

De RPF en later de ChristenUnie is een partij waarbij Christenen uit vele verschillende kerken zich thuis voelen. Met vaste Bijbelse uitgangspunten en Jezus’ gebod om God en de naaste lief te hebben is het van belang dat Christenen ook in de lokale politiek actief zijn. Dit heeft er toe geleid dat ik lid ben geworden van de RPF jongeren, de RPF en later de ChristenUnie.

Sindsdien heb ik diverse functies vervuld waaronder Gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Goedereede en sinds 28 november 2012 mag ik voorzitter zijn van de ChristenUnie Goeree-Overflakkee. De nieuwe gemeente is een mooie uitdaging voor ons als partij maar zeker ook voor mij als persoon. Bestuurlijk is het anders geworden maar het zal ook nu weer een mooie kans zijn om onze christelijk sociale geluid tot uitdrukking te brengen!

Martijn Hoogmoed

Politiek secretaris

Ik ben Martijn Hoogmoed en ben woonachtig in Dirksland. In het dagelijks leven werk ik bij de gemeente Goeree-Overflakkee als beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling. Binnen het bestuur heb ik de functie van politiek secretaris. Ik probeer na te denken over de punten die we als ChristenUnie op Goeree-Overflakkee willen bereiken. De fractie probeert deze punten ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen in de gemeenteraad. Ik werk daarom veel samen met onze fractieleden.

Mensen die mee willen denken over waar de ChristenUnie zich op Goeree-Overflakkee voor moet inzetten zijn van harte welkom! Stuur gerust een mailtje naar politieksecretaris@christenuniego.nl.

Angelina Kievit

Activiteiten en campagne