Uitnodiging ALV 11-10-2017

Mirandazaterdag 23 september 2017 12:47

Geachte leden,

Graag nodigen we u uit voor de ledenvergadering van onze lokale ChristenUnie afdeling op D.V.  woensdag 11 oktober 2017 om 20.00 uur (inloop 19.45 uur). 

Deze vergadering zal gehouden worden in Verenigingsgebouw Onder De Wiek, Ring 57 te Dirksland

De ledenvergadering staat in het teken van het vaststellen van de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Bijgaand ontvangt u de conceptkandidatenlijst. Het conceptverkiezingsprogramma is beschikbaar na 27 september en kunt u opvragen per mail cugoereeoverflakkee@gmail.com of per post telefoonnummer 0187-603414 (Angelina Kievit).

Voordat de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma worden vastgesteld kunt u als leden voorstellen tot wijziging indienen. Ook kunt u aangeven dat u een onderwerp mist in het verkiezingsprogramma. Daartoe kunt u een amendement (voorstel tot wijziging of aanvulling) indienen. Ook kunt u een oproep/verzoek doen aan het bestuur, dit kan door middel van een motie.

Ten aanzien van het indienen van amendementen volgen hier een aantal belangrijke mededelingen:

 Amendementen op kandidatenlijst

  1. Een amendement op de kandidatenlijst kan alleen worden ingediend wanneer het er om gaat om een kandidaat die al op de lijst staat vermeld, voor een andere (hogere) plaats te kandideren.
  2. Een amendement op de kandidatenlijst kan alleen in behandeling worden genomen als de kandidaat om wie het gaat met uw voorstel instemt en het amendement voldoende is ondersteund (door ten minste twee andere leden).

KLIK HIER VOOR KANDIDATEN

Amendementen op verkiezingsprogramma

Om amendementen of moties in te dienen, dient u gebruik te maken van het standaard formulier. Deze formulieren voor amendementen en moties kunt u vinden via de link:

https://goereeoverflakkee.christenunie.nl/formulieren

Tijdspad

Dinsdag 10 oktober 2017 (om 12.00 uur) is de uiterste datum waarop amendementen op het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst binnen moeten zijn via:

cugoereeoverflakkee@gmail.com  Uw voorstel voor wijziging of aanvulling zal door de programmacommissie voorzien worden van stemadvies en vervolgens tijdens de ledenvergadering in stemming worden gebracht. Mochten we nog vragen hebben over uw voorstel, nemen we telefonisch contact met u op.

Wij hopen u op 11 oktober aanstaande in Dirksland te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur ChristenUnie Goeree-Overflakkee

« Terug

Archief > 2017 > september

Geen berichten gevonden