Maas Koese als nieuw raadslid

maasvrijdag 07 juli 2017 19:58

Maas Koese neemt het stokje over van raadslid Ron de Rover. Bert Tuk is hiermee de fractievoorzitter van de fractie geworden.

Middelharnis – Tijdens de laatste raadsvergadering voor het zomerreces werd afscheid genomen van CU-raadslid Ron de Rover. Deze verhuist met zijn gezin naar Hardinxveld-Giessendam, de plaats waar hij vroeger al heeft gewoond.

In zijn brief aan de gemeenteraad schrijft De Rover dat hij het als een eer heeft ervaren om sinds 2002, eerst in de raad van de gemeente Middelharnis en sinds 2013 in de raad van Goeree-Overflakkee, voor de ChristenUnie een zetel te hebben mogen bezetten. De Rover is dankbaar voor het in hem gestelde vertrouwen. Hij spreekt in zijn brief bovendien zijn hartelijke dank uit voor de prettige samenwerking met de ambtelijke organisatie, het college van B&W, de griffie en zijn collega-raadsleden.

Maas Koese
Bert Tuk is de nieuwe fractievoorzitter van de ChristenUniegeworden. De Rover's plek in de fractie wordt ingevuld door Maas Koese uit Ouddorp. Na het onderzoek van diens geloofsbrieven werd Koese tijdens de raadsvergadering als gemeenteraadslid geïnstalleerd.


De ChristenUnie wenst Maas Gods zegen toe in zijn periode als raadslid van de gemeente Goeree-Overflakkee.

« Terug

Archief > 2017 > juli

Geen berichten gevonden